Dagje Delft

Dagje Delft is een speciaal arrangement vol groepsactiviteiten: een toffe fietstour langs historische verhalen, een weergaloze lunch of diner in een karaktervolle bistro & lounge en een bezoekje aan het wereldwijd bekende Royal Delft. Alles in één arrangement en de hele dag ‘onder de pannen’. Bezoek en beleef Delft. Gooi je been over het zadel. Twee handen aan het stuur. Trappen maar… Al cruisend door de Prinsenstad ontdek je de plekjes waar je anders nooit komt, eet je op de plek waar smaken je raken en bezoek je de plek die je gezien moet hebben als je in Delft bent. Fietstour, Delfts Blauw en lunch of diner.
Fietsen met de gidsen van DelftByCycle is nét wat anders. Echte verhalen, niet al teveel jaartallen, maar de essentie van Delft in verhaalvorm. Je komt langs leuke pleintjes, hippe hotspots en ongekende verhalen.

Geniet een uur lang van de wonderlijke wereld van het Koninklijk Delfts Blauw. Alles tussen toen en nu komt voorbij. De laatst overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw: wereldberoemd en helemaal van nu.

Een overheerlijke lunch of diner bij Sevenhills New York Bistro & Lounge in hartje Delft. Jouw hele gezelschap kan van alles proeven en delen!

Welk arrangement kies jij?

Lunch Arrangement

Fietstour + Bezoek Royal Delft + Lunch

Een goed gevulde lunchplateau met divers belegde bagels, kleine soepjes, salade met gemarineerde kippendijen en verse tonijn sashimi met wasabimayonaise. (Inclusief één drankje en koffie na)

€57,50 PP

Diner Arrangement

Fietstour + Bezoek Royal Delft + Diner

Compleet 3-gangen proeverijmenu. Grote, stevige planken met allerlei voorgerechtjes, gevolgd door diverse vis- en vlees hoofdgerechten om af te sluiten met verschillende soorten desserts. (Exclusief drankjes)

€75,50 PP

Reserveringsformulier Dagje Delft

Een fantastisch dagvullend programma… Op z’n Dellufs!